+86-757-8128-5193

Uutiset

Etusivu > Uutiset > Sisältö

Electrocrystallization: Läpimurto kultananohiukkasten Research

170321100332_1_540x360.jpg

Tutkimusryhmä, jota johtaa professori Flavio Maran yliopiston Padovan (Italia) ja akatemiaprofessori Kari Rissanen Jyväskylän yliopiston (Suomi) on julkaistu Journal of American Chemical Society tutkimukseen, joka osoittaa, miten on mahdollista saada erittäin korkea laatu muodostuneet kiteet kultananopartikkeleilla.

"Tutkimus on kultananopartikkeleilla on kenttä sekä perustutkimuksen ja soveltavan tärkeää", kertoo akatemiaprofessori Kari Rissanen laitoksen yliopiston kemian Jyväskylän. Röntgenkristallografia on tehokkain menetelmä molekyylipainon rakenteen määritys näiden nanojärjestelmien, mutta hyvälaatuisen yhden kiteet ovat sopivia tarkkoihin röntgensädeanalyysi on pullonkaula vaativassa tutkimuksessa. Tämä ongelma on nyt onnistuneesti osoitettu ansiosta sähkökemiallinen strategia nimeltään electrocrystallization.

X-ray yksittäinen kide jauhediffraktioanalyysin kultananopartikkelien - rakenteet koostuvat ytimestä, joka on muodostettu kymmeniä kulta-atomia suljettiin ja suojattu kerros molekyylien - on luontainen rajoitus, että hyvä laatu yhden kiteet ovat hyvin vaikea saada. Joukkue on kehitetty sähkökemiallinen menetelmä, joka mahdollistaa kasvaa erittäin puhdasta kiteet suuria määriä ja erittäin korkea kristallografinen laatu. Sallimalla hyvin pieni virta virtaa kahden elektrodin välillä, metsiä mm pitkä yhden kiteet voidaan tuottaa suoraan elektrodin pinnalle.

"Läpimurto luonne electrocrystallization menetelmä", jatkaa professori Maran, "pantiin käytännössä yksittäisen kiteen röntgensädekristallografia-määritys rakenteiden neljää eri nanoclusters kukin muodostuu 25 kulta-atomia. Ei vain nämä onnistuneita tuloksia validoitu tehoa ja sähkökemiallisella tekniikalla, mutta johti myös siihen havaintoon, että yksi näistä klustereiden kiteytyy muodostamalla neuloja koostuvat rinnakkaisia toisiinsa kultananopartikkelien, kuten usean lohkon kaulakoru kullasta "helmet" vain yhden miljardin mittarin ."


Etusivu | Tietoja meistä | Tuotteet | Uutiset | Näyttely | Ota yhteyttä | Palaute | Eloisa soittaa puhelimella | XML | Main sivu

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology Co, Ltd