+86-757-8128-5193

Uutiset

Etusivu > Uutiset > Sisältö

IDTechEx uusi tutkimusraportti On painettu, orgaaninen, joustava elektroniikka

IDTechEx tutkimus, johtava riippumattomasta markkinatutkimuksesta, business intelligence ja tapahtumia kehittyvissä ilmoittaa saatavuus uuden raportin,Painettu, orgaanisia andamp; Joustava elektroniikka ennusteet, pelaajat andamp; Mahdollisuuksia 2017-2027

Tässä raportissa on ohjeaiheessa kokonaiskuva, antaa yksityiskohtaisia kymmenen vuoden ennusteita laitteen tyyppi. Markkinoiden analysoi sen alueella, painettu vs ei painettu, jäykkä vs joustava, epäorgaaniset vs orgaaninen, maksaa materiaalit vs maksaa ja paljon muuta. Arvioidaan voittajia ja häviäjiä tulevat toimintaan yli 1000 johtavia yrityksiä on annettu.

Mietinnössä IDTechEx arvioi kunkin mahdollistava osa nojalla markkinoiden tarpeen - technology push. Me hyödyntää kymmenen vuotta tiedon seuranta tällä alalla ja antaa yksityiskohtaisia, hienostunut ennusteet, strategista asemaa ja muutossuunnan arviointia, andquot, kuuma topicsandquot; ja täyttymättömiä mahdollisuuksia.

Mietinnössä käsitellään erityisesti iso kuva - OLED-näytöt, valaistus, ohut aurinkosähkö joustava anturit ja paljon muuta. Kaikkea se sisältää paitsi elektroniikka, joka tulostetaan, orgaaninen ja/tai joustava nyt, mutta se kattaa myös ne, jotka ovat. Realistinen aikataulu, tapaustutkimuksia, olemassa olevia tuotteita ja uusia tuotteita syntyminen ovat koska, esteitä ja mahdollisuuksia tulevina vuosina.

Yli 3000 organisaatiot toteuttavat painettuja, joustavan elektroniikka, myös tulostus, elektroniikka, aineiden ja pakkaajien. Vaikka joissakin näistä tekniikoista käytössä nyt - todellakin on kolme aloja, jotka ovat luoneet miljardia dollari markkinoilla - toiset ovat kaupallisesti alkion.

On monia etuja uusi elektroniikka - vaihtelevat halvemmalla, parempi suorituskyky, joustavuus, avoimuus, luotettavuus, parempi ympäristöominaisuudet ja paljon muuta. Monet äskettäin perustetut ja jos nykyisten elektronisten ja sähköisten tuotteiden vaikuttaa siltä osin kuin vaihtelevat.

Laajalti viitattu IDTechEx-mietintö tuo se kaikki yhdessä, keskittyen erityisesti sovellusten ja määrällistä arviointia mahdollisuuksista.

IDTechEx löytää, että kokonaismarkkinat painettuja, joustavan ja orgaaninen elektroniikka kasvaa 29.28 miljardia dollaria vuonna 2017 73.43 miljardia dollaria vuonna 2027. Suurin osa joka on OLED (organic mutta ei tulosteta) ja johtava painovärin käyttää monenlaisia sovelluksia. Toisaalta, venyvän elektroniikka, logiikka ja muisti, ohut anturit ovat paljon pienempiin osiin, mutta suunnaton kasvupotentiaali, sellaisina kuin ne ilmenevät Randamp; D.

Jos haluat ymmärtää iso kuva, mahdollisuus, voit käsitellä ongelmia tai miten voit aloittaa käyttää näitä tekniikoita ja vaikutukset mukana, tämä mietintö on. Tutkinut monikielinen IDTechEx konsulttien neljässä maassa ja kolmella mantereella, tämä mietintö perustuu kymmenen vuoden alan tuntemus.

Etusivu | Tietoja meistä | Tuotteet | Uutiset | Näyttely | Ota yhteyttä | Palaute | Eloisa soittaa puhelimella | XML | Main sivu

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology Co, Ltd