+86-757-8128-5193

Uutiset

Etusivu > Uutiset > Sisältö

MIT Tutkijat kehittää painatusmenetelmä sähköistä etiketit

Kuvittele, että voisit lukea reaaliaikainen sähköiseen etiketissä. Esimerkiksi sinun barista voi tulostaa otsikon joten tiedän aivan kuinka helteinen kahvia on ajan myötä. Sähköistä etiketit voisivat olla hyödyllisiä useita sovelluksia. Tämä tekniikka voi mahdollistaa myös tulostus sähköisen pinnoilla useita toimintoja.

Tutkijat Massachusetts Institute of Technology ovat kehittäneet tulostus prosessi transistorit, jotka voivat tehdä sähköistä etiketit ja niiden kaltaisilla alueilla edullinen todellisuutta.

"On valtava tarve tulostaa elektronisia laitteita, jotka ovat erittäin edullisia mutta yksinkertainen laskennan ja interaktiivisia toimintoja", sanoo A. John Hart, Mitsui urakehityksen apulaisprofessori nykyaikainen teknologia ja suunnittelu mit.

"Uusi painatusmenetelmä on mahdollistava teknologia tehokas, täysin painettu elektroniikka, kuten transistorit, optisesti toimiva pinnat ja arjen anturit."

Tulostaminen elektroniikka ei ole uusi käsite. Mustesuihku- ja rubber stamping tekniikoita on käytetty lattea tuloksia. Tutkijoiden kirjassa julkaistiin äskettäin lehdessäTieteen kehitys, tällaista tekniikkaa on vaikea valvoa pienen mittakaavan ja yleensä tuottaa teen rengas malleja joista muste roiskeet yli rajojen. Epätasainen tulostaa voi myös johtaa epätäydellinen piirejä.

Työkalussa määritettyjen tekniikkaTieteen kehitysliittyy nanoporous postimerkkejä-tyyppi aikaleima on spongier kuin kumi ja koko pinky kynsi design. Leimojen on malleja pienempi kuin hiuksen leveys.

Leimojen huokoisuus mahdollistaa ratkaisun nanohiukkasia, eräänlainen mustetta, tasaisesti läpi leima ja halutusta pinnan päälle. Tällöin suurempi tarkkuus kuin kumileimasimena tulostus.

Hiilinanoputkilla käytetään leima. Nämä ovat vahva, mikroskooppinen arkkia hiiliatomia järjestetty sylinterit.

"On hieman serendipitous suuritarkkuuksisia elektroniikka ratkaisu hyödyntää tausta tekemään hiilinanoputkien vuosia" Hart sanoo.

"Metsät hiilinanoputkien siirtää musteen pintaan, kuten valtava määrä pieni kynä sulkakynät."

Jotta leimat, tutkijat käyttää aikaisemmin kehittänyt tekniikoita kasvaa hiilinanoputkien silicon pinnalla erilaisia kuvioita, kuten hunajakennot ja kukka muodot. Nämä Nanoputket ovat päällystetty ohut polymeeri muste tunkeutua nanotube rakenteita ja että Nanoputket ei kaihda kun muste oli leimattu. Ne sitten täynnä leima pieneen määrään sähköistä mustetta koostuu nanohiukkasia kuten silver, sinkkioksidi tai puolijohde quantum pisteitä.

Kriittinen osa tulostaa nämä tarkka, korkean resoluution malleja on määrältään painostus leima muste. Tämä tarkka paine määräytyi malli ennustaa tarvittavan leima tasaiseksi kerrokseksi sivulle alustaan voiman summa. Painokone, valmistettu moottoroitu rullaluistimet rakennettiin prosessi. Tutkijat kiinteä kukin leima kiinni foorumi liitetty keväällä ja ne ohjata Tämä painaa leiman vastaan alustaan käytetyn voiman.

"Tämä on jatkuva teollinen prosessi, jossa olisi leima, ja rullan, jolle olet alustan, jonka haluat tulostaa, kuten kela muovikalvo tai paperia elektroniikka," Hart sanoo. "Huomasimme, rajoittaa moottorin käytimme tulostusjärjestelmä, voisimme tulosta on 200 millimetriä sekunnissa jatkuvasti, joka on jo kilpailukykyinen painatus teollisuusteknologian hinnat. Tämä yhdistettynä kymmenkertaiseksi parantumiseen paino-erottelukyky, kuin mitä osoitimme on rohkaisevaa."


Etusivu | Tietoja meistä | Tuotteet | Uutiset | Näyttely | Ota yhteyttä | Palaute | Eloisa soittaa puhelimella | XML | Main sivu

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology Co, Ltd