+86-757-8128-5193

Uutiset

Etusivu > Uutiset > Sisältö

Hopea nanohiukkasten vuorovaikutus

Hopea metalli käytetään laajalti jokapäiväisessä elämässä ja eri lääketieteellisiä hoitoja. Koska nanoteknologia läpimurto Hopeananopartikkeleita (jäljempänä AgNPs) ovat saaneet enemmän etuja. Soveltaminen AgNPs eri aloilla kasvu johtaa väistämättä lisää nanokokoluokan hiukkasia, aiheuttaa huolta ympäristön turvallisuutta ja ihmisten terveydelle riskejä. Viime vuosina Silver nanohiukkasten tutkijat ovat arvioineet myrkyllisiä ilmenemismuotoja AgNPs pyritään tutkimaan molekyyli- ja toksikologiset mekanismeja.

Tultuaan biologisessa järjestelmässä nanomateriaalien käyttöön lukuisia nanohiukkasten biomolecule liitännät soluja, subcellular soluelimiin ja makromolekyylien kuten proteiineja, nukleiinihappojen, lipidien ja hiilihydraatteja. Dynaaminen fysikaalis-kemialliset vuorovaikutukset, hopea nanohiukkasten kinetiikka ja lämmönsiirron käyttöliittymän alue vaikuttaa prosesseja kuten proteiini syrjäytyminen solun yhteystiedot, solukalvon puristuksiin, solun käyttöönottoa ja biocatalysis jotka kaikki määrittää mahdollisuudet nanomateriaalien istutteiden ja biologisten haitallisuuden.

Kun kehon AgNPs voidaan jatkossa kohdekudokseen, mutta periaatteessa ne kulkeutuvat verenkiertoon tai lymfaattinen järjestelmä ja jakaa kehon toissijainen kohde-elimet, aiheuttaa tiettyjen elinten tai systeemisiä reaktioita. Jyrsijöillä riippumatta suun, hopea nanohiukkasten laskimoon tai vatsaonteloon injektio AgNPs on osoitettu, että aivojen, maksan, pernan, munuaisten ja kives ovat suuria toissijainen kohde-elimet mukaan systeemiseen levittäminen. Tämä jakautuvan urut ehdottaa, että mahdollinen toksisuus AgNPs aiheuttaa immunotoksisuus, neurotoksisuus ja lisääntymistoksisuutta, munuaistoksisuus kehossa.

AgNPs kaupungissa vivo aiheuttama maksatoksisuuden linkitetty sytotoksiset reaktiot, hopea nanohiukkasten kuten reaktiivisia happiradikaaleja, DNA-vaurioita solunsisäisen entsyymin toiminnan, apoptoosia ja nekroosi, muutokset. Periaatteessa kun solut ovat epäsuotuisa kunnossa, hopea nanohiukkasten homeostaattisina prosesseilta alkaa ylläpitää selviytymisen soluja, joista yksi on autophagy. Autophagy toimii solun puolustus prosessi, joka on ratkaisevan tärkeää estämiseksi myrkyllisyys AgNPs mutta ei säilytä autophagic toimintaa. Energia, hopea nanohiukkasten lasku voi edistää apoptoosia ja myöhempiin vaurioihin maksan toiminnassa.

On yhä enemmän todisteita siitä, että kääntämisen jälkeiset muutokset erityisesti fosforylaation, acetylation ja ultrasentrifugointi, määrittää toimintaa ja / tai yhdistäminen proteiinien mukana suorittaa autophagy ja hienosäätöä kehittäminen autophagy. Hopea nanohiukkasten lisääntyminen solujen stressiä voi johtaa translaation jälkeisistä muutoksista järjestelmien jakautuminen tai epäspesifinen muutoksia, jotka eivät esiinny elintoimintojen.

Ultrasentrifugointi on pitkään pidetty avain valvontakojeet proteiineja kohtalo. Hopea nanohiukkasten se jakaantuu merkintöjä proteiinien hajoamista proteasomin. Viime aikoina on yhä enemmän todisteita siitä, että konjugoitu ubiquitin ketjut määrittää autophagy valikoivuutta.


Etusivu | Tietoja meistä | Tuotteet | Uutiset | Näyttely | Ota yhteyttä | Palaute | Eloisa soittaa puhelimella | XML | Main sivu

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology Co, Ltd