+86-757-8128-5193

Uutiset

Etusivu > Uutiset > Sisältö

Hopea-nitraattiliuos

Hopeanitraatti on veteen liukoinen väritön kide. Puhdas hopeanitraatti on stabiili valolle, mutta tuotteen puhtauden puutteesta johtuen sen vesiliuos ja kiinteät aineet pidetään usein ruskeina reagenssipulloina. Valokuvausemulsioon, hopeaan, peiliin, painamiseen, lääkeaineeseen, värjäykseen, testikloridiin, bromidiin ja jodidiin jne. Käytetään myös elektroniikkateollisuudessa.

Fyysiset ominaisuudet

Väritön läpikuultava ortorombinen lamellikristalli, liukenee veteen ja ammoniakkiin, liukenee eetteriin ja glyseroliin, liukenee hieman etanoliin, lähes väkevöity väkevään typpihappoon. Vesiliuos oli heikosti happamana. Hopeanitraattiliuos sisältää paljon hopeaioneja, joten hapettuminen on voimakasta ja tietty syövyttävä, lääketieteellinen granulaatiokudoksen proliferaatio, laimennettu liuos silmien tartuntojen fungisidille. Sulatuksen jälkeen vaaleankeltainen neste, kun kovetus on edelleen valkoista.

Kemialliset ominaisuudet

Hopeanitraatti orgaanisen aineksen tapauksessa harmaa musta, hopean hajoaminen. Puhdas hopeanitraatti on stabiili valolle, mutta tuotteen puhtauden puutteesta johtuen sen vesiliuos ja kiinteät aineet pidetään usein ruskeina reagenssipulloina. Hopeanitraatti kuumennetaan 440 ° C: seen hajoamaan hopeaan, typpeen, happiin ja typpidioksidiin. Vesipitoinen liuos ja etanoliliuos olivat neutraaleja lakmusille ja pH oli noin 6. Kiehumispiste 444 ° C (hajoaminen). On hapettumista. Orgaanisen aineen läsnä ollessa, katso valo muuttuu harmaaksi tai harmahtavaksi mustaksi. Hopeanitraatti reagoi sarjan reagensseja saostukseen tai koordinointiin (ks. Koordinaatioyhdisteet). Esimerkiksi vetysulfidireaktiolla muodostuu mustan hopeisen sulfidin Ag2S-saostus; kaliumkromaattireaktiolla, punertavan ruskean hopeakromaanin Ag2CrO4-saostumisen muodostuminen; dinatriumvetyfosfaattireaktiolla, keltaisen hopea-fosfaatin Ag3PO4-saostumisen muodostuminen; Muodostetaan hopeohalidi-AgX-sakka. Mutta myös alkalin roolin kanssa, muodostuu ruskean mustan hopeaoksidin Ag2O-saostus; oksalaatti-ionien rooli valkoisen hopea-oksalaatin Ag2C2O4-saostumisen muodostamiseksi. Hopeanitraatti voi reagoida NH3: n, CN-, SCN-: n ja niin edelleen erilaisten koordinointimolekyylien muodostamiseksi.

Käyttäytyminen

Analyysikemia kloridi-ionien saostukseen, hopeanitraatin käyttöviite natriumkloridiliuoksen kalibroimiseksi. Epäorgaaninen teollisuus muiden hopeasuolojen valmistukseen. Elektroniikkateollisuutta käytetään johtavien liimojen, uusien kaasunpuhdistimien, A8x-molekyyliseulojen, hopeoitujen ja käsineiden käsineiden valmistukseen. Valokuvateollisuus valokuvauskalvon, röntgenfilmin ja valokuvauskalvon sekä muiden valokuvamateriaalien valmistukseen. Elektrolyyttistä teollisuutta käytetään elektroniikkakomponenttien ja muiden käsityötapojen hopeapinnoitukseen, ja sitä käytetään myös hopeapinnoitettuna materiaalina peileille ja termoille. Akkuteollisuutta käytetään hopea-sinkkiakkujen valmistukseen. Fungisidi, korroosiota aiheuttava lääke. Japanin kemianteollisuus hiusten värjäämiseen ja niin edelleen. Analyyttistä kemiaa käytetään kloorin, bromin, jodisyanidin ja tiosyanaatin määrittämiseen.

Ei-syanidigreeniin, kuten hopeiseen tiosulfaattilevyteristykseen, hopeakloridipinnoitus, hopea imino-disulfidi-hopeapinnoitus, sulfosalisyylihapon hopeapinnoitus ja muu pääsuola. Onko hopeaionien lähde. Silver-nitraattipitoisuus hopeametalliliuoksella johtokyky, dispersio ja saostusnopeus vaikuttavat tiettyyn vaikutukseen. Yleinen annos on 25-50 g / l.

Hopeanitraatin vesiliuosta voidaan vähentää orgaanisilla pelkistävistä aldehydeistä ja sokereista. Niinpä reagenssi testaa aldehydejä ja sokereita. Käytetään myös kloridi-ionin, mangaanikatalyytin, galvanoinnin, valokuvauksen, posliinivärjäyksen määrittämiseen.


Etusivu | Tietoja meistä | Tuotteet | Uutiset | Näyttely | Ota yhteyttä | Palaute | Eloisa soittaa puhelimella | XML | Main sivu

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology Co, Ltd