+86-757-8128-5193

Uutiset

Etusivu > Uutiset > Sisältö

Hopeanitraatti väritöntä kiteistä

Hopeanitraatti on veteen liukoinen väritön kide. Pure hopeanitraatti on stabiili valolle, mutta yleisen tuotteen puhtauden takia se ei riitä, sen vesiliuos ja kiinteä aine varastoidaan usein ruskeaan reagenssipulloon. Valokuvausemulsioon, hopeaan, peiliin, painamiseen, lääkeaineeseen, värjäykseen, testikloridiin, bromidiin ja jodidiin jne. Käytetään myös elektroniikkateollisuudessa.

Fyysiset ominaisuudet

Väritön läpikuultava ortorombinen lamellikristalli, liukenee veteen ja ammoniakkiin, liukenee eetteriin ja glyseroliin, liukenee hieman etanoliin, lähes väkevöity väkevään typpihappoon. Vesiliuos oli heikosti happamana. Hopeanitraattiliuos sisältää paljon hopeaioneja, joten hapettuminen on voimakasta ja tietty syövyttävä, lääketieteellinen granulaatiokudoksen proliferaatio, laimennettu liuos silmien tartuntojen fungisidille. Sulatuksen jälkeen vaaleankeltainen neste, kun kovetus on edelleen valkoista.

Kemialliset ominaisuudet

Hopeanitraatti orgaanisen aineksen tapauksessa harmaa musta, hopean hajoaminen. Pure hopeanitraatti on stabiili valolle, mutta yleisen tuotteen puhtauden takia se ei riitä, sen vesiliuos ja kiinteä aine varastoidaan usein ruskeaan reagenssipulloon. Hopeanitraatti kuumennetaan 440 ° C: seen hajoamaan hopeaan, typpeen, happiin ja typpidioksidiin. Vesiliuos ja etanoliliuos olivat neutraaleja litmusmaisiin ja pH oli noin 6. Kiehumispiste 444 ° C (hajoaminen). On hapettumista. Orgaanisen aineen läsnä ollessa, katso valo muuttuu harmaaksi tai harmahtavaksi mustaksi. Hopeanitraatti reagoi sarjan reagensseja saostukseen tai koordinointiin (ks. Koordinaatioyhdisteet). Esimerkiksi vetysulfidireaktiolla muodostuu mustan hopeisen sulfidin Ag2S-saostus; kaliumkromaattireaktiolla, punertavan ruskean hopeakromaanin Ag2CrO4-saostumisen muodostuminen; natriumvetyfosfaattireaktiolla, keltaisen hopea-fosfaatin Ag3PO4-saostumisen muodostuminen; reaktio halogeeni-ionien kanssa, jotta muodostuisi hopeahalogenidi-AgX-sakka. Mutta myös alkalin roolin kanssa, muodostuu ruskean mustan hopeaoksidin Ag2O-saostus; oksalaatti-ionien rooli valkoisen hopea-oksalaatin Ag2C2O4-saostumisen muodostamiseksi. Hopeanitraatti voi reagoida NH3: n, CN-, SCN-: n ja niin edelleen erilaisten koordinointimolekyylien muodostamiseksi.

Käyttäytyminen

Analyysikemia kloridi-ionien saostukseen, hopeanitraatin käyttöstandardi natriumkloridiliuoksen kalibrointiin. Epäorgaaninen teollisuus muiden hopeasuolojen valmistukseen. Elektroniikkateollisuutta käytetään johtavien liimojen, uusien kaasunpuhdistimien, A8x-molekyyliseulojen, hopeoitujen ja käsineiden käsineiden valmistukseen. Valokuvaustekniikka elokuva-, röntgen- ja valokuvauskalvojen sekä muiden valokuvamateriaalien valmistukseen. Elektrolyyttistä teollisuutta käytetään elektroniikkakomponenttien ja muiden käsityötapojen hopeapinnoitukseen, ja sitä käytetään myös hopeapinnoitettuna materiaalina peileille ja termoille. Akkuteollisuutta käytetään hopea-sinkkiakkujen valmistukseen. Fungisidi, korroosiota aiheuttava lääke. Japanin kemianteollisuus hiusten värjäämiseen ja niin edelleen. Analyyttistä kemiaa käytetään kloorin, bromin, jodisyanidin ja tiosyanaatin määrittämiseen.

Ei-syanidigreeniin, kuten tio rikkihapon hopeoitukseen, hopeapinnoitukseen hopeaan, hopeimididisulfidihopeaseen, hopeasulfosalihappohopeaan ja muuhun suolaan. Onko hopeaionien lähde. Silver-nitraattipitoisuus hopeametalliliuoksella johtokyky, dispersio ja saostusnopeus vaikuttavat tiettyyn vaikutukseen. Yleinen annos on 25-50 g / l.

Hopeanitraatin vesiliuosta voidaan vähentää orgaanisilla pelkistävistä aldehydeistä ja sokereista. Niinpä reagenssi testaa aldehydejä ja sokereita. Käytetään myös kloridi-ionin, mangaanikatalyytin, galvanoinnin, valokuvauksen, posliinivärjäyksen määrittämiseen.

Käyttövaroitukset

Suljettu käyttö ilmanvaihtoa varten. Operaattoreita on erityisesti koulutettava noudattamaan tarkasti toimintaohjeita. On suositeltavaa, että käyttäjä käyttää huppu-tyyppistä sähköistä ilmansuodattimen pölyn hengityslaitetta, käytä muovisia virustorjuntavaatteita, käytä kloropreenikumihanskoja, ei saa pudota iholle. Säilytettävä palolta, lämpöä ja työpaikan tupakointia ehdottomasti kiellettyä. Poissa syttyvistä ja palavista. Vältä pölyä. Vältä kosketusta pelkistäviin aineisiin, alkaloideihin ja alkoholeihin. Kevyt ja kevyt purku, jotta pakkaukset ja säiliöt eivät vahingoitu. Varustettu vastaavan lajin ja määrän palo-laitteita ja vuotoa hätätilanteessa laitteet. Tyhjät astiat voivat olla haitallisia jäämiä.


Etusivu | Tietoja meistä | Tuotteet | Uutiset | Näyttely | Ota yhteyttä | Palaute | Eloisa soittaa puhelimella | XML | Main sivu

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology Co, Ltd