+86-757-8128-5193

Uutiset

Etusivu > Uutiset > Sisältö

TMDC Nanoflakes merkki Uudet tyyppi Photosynthetic Solar Cell

Volframi diselenide nanoflakes voidaan käyttää kemiallisesti muuntaa hiilidioksidia hiilimonoksidin ioniliuottimeen. Tämä on uusi havainto alkaen tutkijat University of Illinois at Chicago jonka "fotosynteesin" laite toimii käyttämällä vain auringonvaloa. Uudentyyppinen aurinkokenno voidaan käyttää poistamaan hiiltä ilmakehästä ja polttoaineen valmistukseen samaan aikaan.


Sähkökemiallisesti vähentää CO 2 voivat periaatteessa olla hyvä tapa kierrättää tämän kasvihuonekaasupäästöjen takaisin polttoaineisiin. Kuitenkin nykyiset katalyyttejä tälle reaktiolle ovat aivan liian tehottomia.

Joukkue johti Amin Salehi-Khojin   nyt testattu tehokkuuden luokan 2D-aineiden kutsutaan siirtymämetallin dichalcogenides (TMDCs) katalyytteinä tähän reaktioon. Tutkijat pariksi materiaalit, joilla on ioninen neste elektrolyyttinä sisällä kahden osaston, kolmen elektrodin sähkökemiallinen kenno.

Volframi diselenide tekee keinotekoisia lehtiä

He havaitsivat, että volframi diselenide oli paras, ja sen nanoflake muodossa, päihitti bulk katalyyttejä (hopeasta, esimerkiksi) kertoimella 60. Se oli myös vähintään kaksi kertaa parempi kuin muiden nanoflake yhdisteet analysoidaan tutkimuksessa. Se on myös 20 kertaa halvempaa kuin hopeaa katalyyttinä.

Joukkue sitten käytetään sen katalysaattorina rakentaa keinotekoinen lehtiä koostuu kahdesta pii triple-risteykseen aurinkokennojen mittaus 18 cm 2 sato valoa. Volframi diselenide ja ioninen neste katalyytti koostuu katodi solussa kun kobolttioksidikerroksella kaliumfosfaattia elektrolyytti koostuu anodi.

Matkien fotosynteesi prosessi

"Tämä keinotekoinen lehtiä jäljittelee fotosynteesi prosessi", kertoo Salehi-Khojin. "Todellisessa lehtiä, CO 2 muunnetaan sokeria mutta meidän lehtiä se muunnetaan synteesikaasun." Synteesikaasun, tai synteettistä kaasua, on sekoitus vetykaasua ja hiilimonoksidia ja se voidaan polttaa suoraan kaasuturbiinit ja synteesikaasun moottorit tai muuntaa dieselöljyn tai muiden tiheäksi hiilivetypolttoaineet kuten teollisuusbensiiniä. Salehi-Khojin sanoo ja hänen kollegansa voivat myös suunnitella niiden katalyytin tuottamiseksi suoraan sokeria tai muita hiilivetyjä.

Tutkijat mittasivat katalyyttinen aktiivisuus kutakin aktiivista kohtaa niiden keinotekoinen lehtiä, kun se altistetaan valolle 100 W / cm 2. Tämä on noin keskimääräinen intensiteetti auringonvalon päästä Maan pinnalla. Synteesikaasun tuotetaan katodilla ja vapaan hapen ja vetyioneja tuotetaan anodin. Vetyioneja diffundoitua kalvon läpi katodipuolelle osallistua CO 2 pelkistysreaktio.

Solar tiloilla

"Tämä reaktio oli 1000 kertaa parempi kuin mitattu hopeananohiukkasia ja 60 kertaa parempi kuin aiempi työ suoritetaan irtotavarana molybdeenidisulfidia," Salehi-Khojin kertoo nanotechweb.org. "Mikä on enemmän, aurinko ja polttoaineen hyötysuhde järjestelmän on 4,6%, joka on 2,5% enemmän aikaisemmista järjestelmistä."

Tällainen keinotekoinen lehtiä voitaisiin tehdä aurinko maatilat vieressä kemian ja voimalaitosten muuntaa CO 2 pakokaasusta virrat polttoaineita käyttävät vain energiaa auringosta, hän lisää. "Tällä tavoin voimme paitsi lievittävät CO 2 vaan myös varastoida energiaa Auringon muodossa kemiallisia sidoksia, mikä on tehokkain tapa tallentaa tämän energiaa."

Illinois joukkue, raportoi työnsä Science DOI: 10,1126 / science.aaf4767 s ays että se toivoo nyt mittakaavassa jopa järjestelmäänsä yhteistyössä teollisuuden ja on jo hakenut väliaikaisen patenttihakemuksen.


Etusivu | Tietoja meistä | Tuotteet | Uutiset | Näyttely | Ota yhteyttä | Palaute | Eloisa soittaa puhelimella | XML | Main sivu

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology Co, Ltd